Äänentoisto

Etusivu

Langattomat mikrofonit

Projektorit

Induktiosilmukat

Äänentoisto

Kokoustilat

Palvelut

Digital Signage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Äänentoisto

Yleisäänentoistolaitteet (keskusradiot).
Suunnittelemme järjestelmiä uusiin ja vanhoihin kohteisiin,kouluihin, palvelutaloihin, terveyskeskuksiin, toimistoihin,urheilutiloihin ja -kentille. Hoidamme vanhojen laitteistojen ylläpitoa. Erittäin hyvin tunnemme Teleste ja Audico merkkiset keskusradiot.Kartoitamme laitteistojen nykykunnon ja tarvittaessa suunnittelemme laitteiston uusinnan, joko kokonaan, tai jos järkevää, niin osittaisena. Toimitamme myös äänievakuointistandardin mukaisia järjestelmiä.

Sisäministeriön suositus koulujen turvallisuuden parantamisesta sisälsi myös suosituksen äänentoistolaitteiden hankkimisesta jopa pienille kouluille. Edelleenkin ainoa tapa saada viesti ymmärrettävästi ja nopeasti perille isolle joukolle on käyttää kuulutuslaitteistoa.

Luokkien ja pienten kokoustilojen äänentoisto.
Luokissa ja pienissä kokoustiloissa tarvitaan äänentoistoa useimmiten ohjelmaäänen toistamiseen tietokoneelta, tai soittimelta, mikrofonijärjestelmiä ei useimmiten tarvita. Asennamme po. tiloihin erilaisia ohjelmavalitsimia/miksereitä ja

Saliääni.
Juhla- ja liikuntasaleihin sekä auditorioihin toimitamme tarpeen mukaisia äänen- ja kuvatoistolaitteistoja pienistä miksereistä ja vahvistimista aina täydelliseen esiintymisjärjestelmään saakka. Yksinkertaisimmilaan tilassa on langaton mikrofoni ja ohjelmalähteet liitettynä pieneen mikseriin, vahvistimeen ja pariin kaiuttimeen. Laajimmillaan mukana on digitaaliset kuva- ja äänilähteet, niiden prosessointiin tarvittavat mikserit ja monikanavainen äänilaitteisto sekä tehokkaat projektorit sekä esiintymisvalot.

 

 

 

. .